Pôžitok z jedla
Voňavé rizoto s parmezánom, pohár zamatovo-jemného vína a pohľad na trblietavú hladinu. Benátky! Nie, obed na terase v reštaurácii Ambiente v Banskej Bystrici.
Web bez zbytočných klikov
Žiadna zložitá navigácia podstránok, stačí len čítať
a počúvať, čo hovorí intuícia.
Zamerajte sa na priestor a feeling:
■ farby stien, nábytku a doplnkov
■ rozvrhnutie nábytku a členenie priestoru
■ dekorácie
Aký je rozdiel medzi reštauráciou a obľúbenou reštauráciou? Do jednej sa ľudia vracajú, druhú navštívia iba raz.
Aby zákazník prišiel aj nabudúce, musí sa vo Vašom podniku cítiť výborne. Dobre nestačí.
SEP
05
2013
TOTO MUSÍTE VEDIEŤ O ÚSPEŠNEJ KOMUNIKÁCII NA FACEBOOKU
V nasledujúcich tipoch si popíšeme niekoľko zaujímavých možností, ako úspešne komunikovať na Facebooku.
Netreba však zabúdať na to podstatné – obsah, jeho kvalita a relevancia. Nech zvolíme akúkoľvek stratégiu, s nekvalitným obsahom to proste nepôjde.
No
Comment
By Lukas
Fischer
Promo reštaurácie musí zapôsobiť na chuťové poháriky!
Ponúknite ľuďom niečo malé a opýtajte sa ich, čo by si dali napr. dnes na večeru?
Požiadajte ich, aby svoje želanie napísali na lístok. Ak sa lístok vyžrebuje, vysnívanú večeru im navarí sám šéfkuchár reštaurácie Ambiente.
SUROVINY NA 4 PORCIE:
PESTO:
150 g vlašské orechy
2 strúčiky cesnak
80 g strúhaný parmezán
7 PL čerstvá bazalka
120 ml olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
PRÍLOHA:
2 ks avokádo
2 PL citrónová šťava
6 ks paprika
4 PL olivový olej
1 PL biely vínny ocot
400 g talianské cestoviny penne
Do mixéra pripravíme najemno nasekané orechy, ošúpaný, pretlačený cesnak, parmezán, bazalku a olivový olej. Všetko spolu rozmixujume najemno.
Dochutíme soľou a čiernym korením.
Avokáda ošúpeme, odstránime kôstku, dužinu nakrájame na kocky a hneď pokvapkáme citrónovou šťavou. Papriky umyjeme, osušíme a nakrájame. Potom nakrájané avokádo spolu s paprikami premiešame s olivovým olejom a vínnym octom. Osolíme a okoreníme.
Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme a zmiešame s pripraveným orechovým pestom. Servírujeme na taniere s avokádovým šalátom.
Optimalizácia obsahu stránky
Vyčistenie kódu a linkov stránky
Publikovanie stránky vo vyhľadávačoch
Servisné nastavenia a optimalizovanie výkonu
V nasledujúcich tipoch si popíšeme niekoľko zaujímavých možností, ako úspešne komunikovať na Facebooku. Netreba však zabúdať na to podstatné – obsah, jeho kvalita a relevancia. Nech zvolíme akúkoľvek stratégiu, s nekvalitným obsahom to proste nepôjde.